Meer Bezoekers Op Je Website

meer bezoekers website

Je wilt graag meer bezoekers op je website krijgen? Je weet alleen niet zo goed hoe je dit moet doen? In dit artikel geef ik je 3 tips hoe je meer bezoekers op je website krijg.

Zonder bezoekers heb je geen business. Het is daarom een van de belangrijkste punten om je bedrijf online te laten groeien.

Om meer bezoekers te krijgen zal je deze tips consequent moeten gaan uitvoeren. Dit houd in dat je niet eenmalig een keer iets doet, maar dat je dit blijft herhalen en herhalen alleen dan gaan deze tips ook daadwerkelijk bezoekers opleveren.


TIP 1: Zorg dat je landing pagina’s maak voor je website

Een manier om meer bezoekers te krijgen is om landingspagina’s te maken. Je kiest een bepaald onderwerp en daarover maak je dan een pagina.

Je kan de verschillende pagina’s bundelen tot een soort informatie encyclopedie op je website.

Hoe meer content pagina’s je maakt hoe groter je bereik wordt en hoe meer bezoekers je gaat krijgen.


TIP 2: Adwords

Elk lokaal bedrijf moet 1 of 2 Adwords advertenties hebben draaien. Adwords is nog steeds een zeer belangrijke bron voor kwalitatief gezien de beste bezoekers.

Het is leuk als je enorm veel bezoekers krijgt op je website, maar het is veel belangrijker dat je specifieke bezoekers krijgt, want die zullen veel beter converteren.

Je kan in Adwords heel specifiek op zoekwoorden adverteren zodat je exact de juiste bezoekers op jouw website krijgt.


TIP 3: Social media

Kies voor jezelf een social media kanaal en ga daar voluit posten met links naar je website. Je krijgt dan mensen die je gaan volgen en zo kan je indirect je producten en diensten promoten.

Zorg dat je altijd links verwijs naar je website, het doel moet namelijk zijn je website promoten.

Op je website kan een bezoeker converteren bijv. een aankoop, email adres achter laten.

Deel dit artikel!
Stefan Smits
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: